WAT WIL JE DAT IK JE VERTEL?
 
 
Door de overstap naar deze website-aanbieder, was het helaas niet mogelijk mijn eerdere Gastenboek met alle reacties mee te nemen.
 
 
Laurens Windig - 5 maanden geleden

Jouw gedicht 'POTDICHT' heb ik vertaald in het Engels en is nu door mij op muziek gezet en gezongen op YouTube als 'SEALED' Laurens Windig. https://youtu.be/pJkN2WpyehM

Laurens Windig - on 6 July 2020
Even had ik weer de behoefte om je werk te willen volgen. De site is mooi ingedeeld en laat een duidelijk overzicht zien van al het moois wat jij hebt geschreven. Sommige gedichten zijn voor mij uitermate geschikt om ze op muziek te zetten en vooral ook te zingen.
Je uitgegeven bundels zijn een aanrader voor hen die poezie hoog in het vaandel hebben staan. De titel 'Dichter des Vaderlands' zou je best kunnen verdienen! Het enige dat ik mis in de Url van je site is de naam Noppen.
Aartje uilenberg - on 13 September 2019
Ik heb al een groot gedeelte gelezen. Prachtig!! Wat kan je het ontzettend mooi opschrijven! Lieve groet , aartje
Ineke en Gerard - on 18 February 2019
Een mooie nieuwe site heb je, Ingrid. Erg goed. Mooie gedichten heb je weer geschreven. Fijn dat je je gedachten op papier kunt zetten en zo, in je verdriet, troost vindt. Ga zo door. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. We houden van je. Liefs van ons Beijtjes.
Yvonne en Wim Visser - on 17 February 2019
Wat een mooie gedichten, met veel aandacht gelezen, knap hoor wat je allemaal schrijft.
Veel succes met alle mooie gedichten misschien helpt het mee om je gedachten te verzetten en dat je zus ook zeker trots op je zou zijn geweest.
Laurens Windig - on 15 February 2019
Voor deze site laat ik een drumband komen om 'm in te luiden.
Hartelijk gefeliciteerd Ingrid. Een schietgebed kan ook geen kwaad.
Dat er nog vele gasten mogen volgen!

Heel veel succes en met een lieve groet van ons,

Laurens&Rennie website: www.laurenswindig.nl